Стручкова квасоля, боби едамаме, шпинат, зелений горошок, соус песто, мʼята та спеції.
Цільнозернова вівсянка, яєчня та дуже багато пармезану. Можемо приготувати на воді або молоці🤸 Їж вівсянку, а уявляєш parmigiana reggiano😂
Цільнозернова вівсянка зі смородиновим варенням та лохиною. Можемо приготувати на воді або молоці🤸
Homemade хліб на заквасці, веган айолі, скрембл з тофу, запечені томати чері та мікрогрін.
Сосиски, томати чері гриль, яйця пашот, хрусткий бекон, смажені шампіньйони, авокадо краш, чилі кріспі та хрусткий млинець з чеддером.
Панкейки, соус голландез, яйця пашот, червона ікра, мʼясо сніжного краба, рієт з лосося, ботарга, фурікаке, зелена цибуля та спеція з в'ялених томатів та оливок.
Панкейки, соус голландез, яйця пашот, обпалений в унагі лосось, фурікаке, оливкова олія.
Панкейки, соус голландез, яйця пашот, лосось гравлакс, зелена цибуля, спеція тогараші, оливкова олія.
Лимонний млинець з кремом з маскарпоне, який подається з апельсиновий лікером Grand marnier Cordon Rjuge.
Млинець, дуже багато нутелли, карамелізовані банани, ванільне морозиво, горіх фундук, цукрова пудра.
Мигдалевий соус, свіжі ягоди та мигдалеві пластівці.
Гречаний млинець, яєчня, сир ементаль, соус голландез, лисички, трюфельна олія та пармезан.
Гречаний млинець, смажені шампіньйони, яєчня, шинка, сир чеддер, соус айолі, хрустка цибуля, пармезан, сирний соус чеддер, трюфельна олія.
Дуже сирний гречаний млинець: камамбер, сир чеддер, сир гауда, горгондзола, кедровий горіх та мед.
Сир чеддер, соус айолі, м’ясо курчати, томати чері, смажені шампіньйони, яєчня, листя салату, шинка, оливкова олія, спеції з томатів та оливок, пластівці чилі та пармезан.
Гречаний млинець, яєчня, сир гауда та шинка.
Гречаний млинець, багато хрусткого бекону, яєчня, сир чеддер, соус aйолі, беконовий джем, беконова пудра.
Гречаний млинець з лососем, яйцем, чеддером, зеленою цибулею, соусом айолі та тогараші.
Гречаний млинець з томленим шпинатом, сиром чеддер та яєчнею.
Гречаний млинець, сир чеддер, беконовий джем, гостра курочка з айолі, яйце пашот, моцарела, зелена цибуля, пармезан, гострий мед та спеції.
Хрусткий гречаний млинець, яйце пашот, сирний соус чеддер, червона ікра, пармезан та спеції.
Заварний мигдалевий крем, свіжа малина, мигдалеві пластівці та цедра лайма.
Соус з кокосового молока та білого шоколаду, варення з чорниці та лохини.
Шпинат, ромен, м’ясо курча, соус айолі, беконова пудра, анчоуси, пармезан.
Склад: бекон (50%),шинка (50%), кленовий топінг, цибуля ріпчаста свіжа, цукор, оцет, соус барбекю, еспресо. Зберігати при температурі 4-6 градусів до 14 днів.
Склад: жовтки пастеризовані, цукор, вершки, натуральна мигдалева паста, ванільний цукор. Зберігати при температурі 4-6 градусів до 3 днів.
Склад : вершки, цукор, морська сіль. Зберігати при температурі 4-6 градусів до 7 днів.
Пекінська капуста, сіль, борошно пшеничне, морква, часник, імбир, зелена цибуля, цибуля ріпчаста, цукор, соус рибний, перець чилі кочугару. Зберігати при температурі 4-6 градусів до 7 днів.
Робочий час