Стручкова квасоля, боби едамаме, шпинат, зелений горошок, соус песто, мʼята та спеції.
Whole grain oatmeal, scrambled eggs, truffle honey and lots of parmesan. We can cook it in water or milk🤸 Eat oatmeal and imagine parmigiana reggiano😂
Цільнозернова вівсянка зі смородиновим варенням та лохиною. Можемо приготувати на воді або молоці🤸
Homemade хліб на заквасці, веган айолі, скрембл з тофу, запечені томати чері та мікрогрін.
Сосиски, томати чері гриль, яйця пашот, хрусткий бекон, смажені шампіньйони, авокадо краш, чилі кріспі та хрусткий млинець з чеддером.
Панкейки, соус голландез, яйця пашот, червона ікра, мʼясо сніжного краба, рієт з лосося, ботарга, фурікаке, зелена цибуля та спеція з в'ялених томатів та оливок.
Панкейки, соус голландез, яйця пашот, обпалений в унагі лосось, фурікаке, оливкова олія.
Панкейки, соус голландез, яйця пашот, лосось гравлакс, зелена цибуля, спеція тогараші, оливкова олія.
Лимонний млинець з кремом з маскарпоне, який подається з апельсиновий лікером Grand marnier Cordon Rjuge.
Млинець, дуже багато нутелли, карамелізовані банани, ванільне морозиво, горіх фундук, цукрова пудра.
Гречаний млинець, смажені шампіньйони, яєчня, прошутто котто, сир чеддер, соус айолі, хрустка цибуля, пармезан, сирний соус чеддер, трюфельна олія.
Дуже сирний гречаний млинець: камамбер, сир чеддер, сир гауда, горгондзола, кедровий горіх та мед.
Сир чеддер, соус айолі, м’ясо курчати, томати чері, смажені шампіньйони, яєчня, листя салату, прошутто котто, оливкова олія, спеції з томатів та оливок, пластівці чилі та пармезан.
Гречаний млинець, яєчня, сир ементаль та прошутто котто.
Гречаний млинець, багато хрусткого бекону, яєчня, сир чеддер, соус aйолі, беконовий джем, беконова пудра.
Гречаний млинець з лососем, яйцем, чеддером, зеленою цибулею, соусом айолі та тогараші.
Гречаний млинець з томленим шпинатом, сиром чеддер та яєчнею.
Гречаний млинець, сир чеддер, беконовий джем, гостра курочка з айолі, яйце пашот, моцарела, зелена цибуля, пармезан, гострий мед та спеції.
Хрусткий гречаний млинець, яйце пашот, сирний соус чеддер, червона ікра, пармезан та спеції.
Заварний мигдалевий крем, ягідний конфітюр, мигдалеві пластівці та цедра лайма.
Соус з кокосового молока та білого шоколаду, варення з чорниці та лохини.
Шпинат, ромен, м’ясо курча, соус айолі, беконова пудра, анчоуси, пармезан.
1 шт
Склад: бекон (50%),шинка (50%), кленовий топінг, цибуля ріпчаста свіжа, цукор, оцет, соус барбекю, еспресо. Зберігати при температурі 4-6 градусів до 14 днів.
Склад: жовтки пастеризовані, цукор, вершки, натуральна мигдалева паста, ванільний цукор. Зберігати при температурі 4-6 градусів до 3 днів.
Склад : вершки, цукор, морська сіль. Зберігати при температурі 4-6 градусів до 7 днів.
Робочий час